Edith Bouvrie

Eigenaresse Fleeky Living

“Met Fleeky Living wil ik jullie een hippe trendy collectie bieden. Van kleine woonaccessoires tot fauteuils en prachtige tuinmeubelen van topkwaliteit”

Even voorstellen

De interesse in interieur is er altijd al geweest. Voor Fleeky had ik een grote kast gevuld met verschillende woonaccessoires en elke week werd de boel omgegooid. Je begrijpt dat het nu een grote uitdaging is voor me om ons huis niet te veranderen in een toonzaal!

Mijn werk als verkoopster van raambekleding en vloeren heeft me de kans gegeven om als aanvulling woonaccessoires te gaan verkopen; een droom die uitkwam. Er werd aan de bestaande website van het woningstoffeerdersbedrijf een webshop gekoppeld. Deze webshop verliep na een tijdje boven verwachting goed dat ik besloot me volledig hierop te gaan richten. De webshop werd losgekoppeld van de website en zo ontstond Fleeky Living!

Voor Fleeky Living ben ik altijd op zoek naar items die perfect passen in een modern, industrieel en scandinavisch interieur. De basis is basic en rustig, de kleuren zijn neutraal en less=more en de kwaliteit moet gewoon goed zijn. Ik kan me voorstellen dat je soms moeite hebt met kiezen, neem dan gerust contact op met Edith@fleekyliving.nl. We zullen dan samen de keuze wat makkelijker gaan maken voor je.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuws en ontvang je graag leuke weetjes over trends, tips en aanbiedingen schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief.

Neem gezellig een kijkje in de shop en laat je verrassen door alle moois!

Liefs, Edith