OVER ONS

Wat leuk dat je een kijkje neemt in onze shop! We stellen ons graag aan je voor. 

Wij zijn Edith en Kirsten, moeder en dochter.

De interesse in interieur is er voor mij, Edith, altijd al geweest.

Zelf had ik een grote kast met woonaccessoires en elke week werd de boel omgegooid. Nu hebben we een heel magazijn met woonaccessoires dus je begrijpt de uitdaging om onze woning niet te veranderen in een toonzaal. Maar het lukt ons aardig…….

Mijn werk als verkoopster van raambekleding en vloeren heeft me de kans gegeven om als aanvulling woonaccessoires te gaan verkopen; een droom die uitkwam. Er werd aan de bestaande website van het woningstoffeerdersbedrijf ook een webshop gekoppeld. Deze webshop liep boven verwachting goed dat Kirsten en ik besloten ons volledig hierop te gaan richten.

De webshop werd losgekoppeld van de website en zo ontstond Fleeky Living!

Om dit samen als moeder en dochter te kunnen doen is natuurlijk ook een droom die uitkomt. We vullen elkaar aan of remmen elkaar af, maar samen proberen we een prachtige, hippe Fleeky collectie samen te stellen.

Je kunt je bestellingen ophalen, kies hiervoor tijdens het bestelproces voor ophalen. Ook kun je een kijkje nemen naar onze woonaccessoires in onze showroom aan huis. ( Acht Zaligheden 3, Maastricht) Stuur ons tevoren even een berichtje. We zien je graag!

Om een bijdrage te leveren aan het afval probleem proberen we zoveel mogelijk het verpakkingsmateriaal waarin wij onze voorraad geleverd krijgen te hergebruiken. Dit betekent dat de doos die je ontvangt misschien niet altijd puntgaaf is maar samen dragen we op deze manier wel een steentje bij aan een beter milieu. Gebruik jij hem ook nog een keer?

SPECIALISATIE

Het zal jullie vast wel opgevallen zijn dat wij voornamelijk zwarte woonaccessoires verkopen.

Zwart is een kleur die waardigheid en aanzien kent en daardoor vaak gebruikt wordt om status, creativiteit, elegantie en stijl uit te drukken.

Dit zie je terug in het interieur, een zwart item heeft iets chique’s en straalt luxe uit. Zwart is perfect te combineren om zo de stijl aan te passen naar jouw wensen. Denk maar aan zwart gecombineerd met goud; dit geeft een luxe sfeer.

Combineer je zwart met hout dan geef je juist meer warmte aan je interieur. Iedereen heeft wel zwarte decoratie in huis; een zwart item past immers in elk interieur!

Kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.