Maar wat is de beste vaas?

Kies eerst het plekje waar je de vaas wil zetten. Ga je hem op de dressoir, kast, salontafel, eetkamertafel of in de keuken zetten. Zo kun je bepalen hoe groot de vaas mag zijn. Een grote vaas zal een statement maken in de ruimte, vooral met een prachtig boeket erin. Heb je een groot kookeiland dan zal je hier perfect een grote vaas met een fleurig boeket kunnen neerzetten.Beeld je eens in hoe mooi dat zal staan!

Daarentegen zal een grote glazen vaas sneller opgaan in de ruimte. Door het transparante neemt hij de kleur van de ruimte over.

Zet je een witte vaas op een zwarte kast dan wordt het ook een eyecatcher. Zo zie je dat je door de keuze van de vaas bepaalt in welke mate hij zal opvallen.

Hoe groot moet een vaas zijn?

Dat is natuurlijk afhankelijk van je boeket. Een boeket met lange bloemen zal een hogere vaas nodig hebben en een dik, vol boeket heeft weer een bredere vaas nodig. Een vaas kopen doe je vaak voordat je een boeket koopt. Dus een boeket kun je makkelijk aanpassen aan de vaas. Vind je het lastig een goed boeket te kopen, zoek dan eerst naar foto’s van een mooie samenstelling om zo ideeën op te doen. Of maak een foto van jouw vaas en laat je helpen door de bloemist.

Waar je ook voor kunt kiezen is een mooi droog boeket met vaas of nep bloemen.Hier zul je lang plezier van hebben.

Welke vaas is geschikt voor tulpen?

Het voorjaar is aangebroken en de tulpen zijn weer volop te krijgen bij de bloemist. Daar heb je natuurlijk de ideale vaas voor nodig. De tulpenvaas! Deze heeft een aantal monden waar je de tulpen eenvoudig in kunt rangschikken. Kies je voor een zwarte tulpen vaas, een witte tulpen vaas of ga je toch voor de industriële zwarte tulpen vaas? Welke vaas je ook kiest je tulpjes komen in een tulpenvaas altijd goed tot hun recht. Tip: Prik met een naald in de steel net onder het kopje van de tulp. Hierdoor zullen ze mooi recht blijven staan.

In de Fleeky shop vind je een grote variatie aan woondecoratie en zeker zoveel variatie aan vazen in allerlei prijsklassen. Kleine vaasjes, goedkope glazen vazen, zwarte metalen vazen, grote vazen die je perfect op de grond kunt zetten en goedkope vazen in natuurtinten.

Bekijk alle vazen
Chat openen
1
Hi,
Waarmee kan ik je helpen?