Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je krijgt dan het orderbedrag (exclusief de verzendkosten) gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn tevens voor jouw rekening.

Indien je gebruik maakt van deze herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Fleeky Living binnen bovengenoemde termijn geretourneerd dienen te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via shop@fleekyliving.nl.

Uitsluitend indien het product in de originele staat door ons is ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag (exclusief de verzendkosten) binnen 14 dagen terugstorten.

Mocht het product of de verpakking beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bent je niet tevreden? Laat het ons weten en wij zullen een passende oplossing zoeken. We verzoeken je om je klacht bij ons kenbaar te maken door te mailen naar shop@fleekyliving.nl