Het wordt al kouder en winter staat voor de deur. Het lijkt nog ver weg, maar over minder dan 75 dagen is het al kerst.

Hoe gaat u dit jaar uw medewerkers verrassen met een origineel kerstpakket om te laten zie hoe u hen waardeert. Elk jaar iets leuks verzinnen kan een hele uitdaging zijn, wij kunnen u helpen een origineel en mooi verpakt kerstpakket samen te stellen.

Zie hier enkele voorbeelden van prachtige pakketten, het mooie is dat deze nog geheel naar eigen smaak aangepast kunnen worden.

Niet geheel zeker van de smaak van uw medewerkers? Kies dan een giftcard met een neutrale kandelaar zodat er zelf een mooi geschenk uitgezocht kan worden. Wij zorgen dat de giftcard ingepakt is als een echt cadeau.

Bij Fleeky Living zijn de mogelijkheden eindeloos, we helpen u graag!

Nog enkele voordelen:

Wij bezorgen de kerstpakketten gratis in Maastricht en omstreken. Wilt u ze liever zelf overhandigen aan uw medewerkers dan zorgen we dat u de pakketten tijdig van ons ontvangt.­­­­­

De kerstpakketten zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. De te besteden prijs per medewerker bepaalt u zelf. Er wordt geen minimum aantal gehanteerd.

U bent zeker van een origineel kerstcadeau.

Neem contact op via edith@fleekyliving.nl en we gaan samen aan de slag om er iets moois van te maken.

Pakket 1: € 55

 Pakket 2: € 35

Pakket 3: € 65

Pakket 4: € 70

    P5: € 5 + giftcard naar keuze

   P6: € 55 + giftcard naar keuze

Pakket 7: € 45

 Pakket 8: € 95

Pakket 9: Giftcard naar keuze

Kerstpakketten zijn niet meer weg te denken. Deze eeuwenoude traditie is voor elke werknemer een blijk van waardering voor het werk van het afgelopen jaar. Leuke kerstpakketten vinden is voor u als werkgever elk jaar weer opnieuw een ware zoektocht. U wilt natuurlijk originele kerstpakketten geven aan de harde werkers. Het uitpakken van het kerstgeschenk is het leukste om te doen.
Daarom zorgen wij voor een mooie verpakking . De inhoud bevat voor een deel woonaccessoires en kan aangevuld worden met een giftcard, een fles wijn, een serveerplank, een mooi peper en zout stel etcetera, etcetera. De keuze is aan u. Wij zorgen er samen voor dat het kerstpakket een succes wordt.

Kerstpakketten kopen voor uw personeel

Het is niet de meest geliefde bezigheid en het kost tijd. Wij helpen u hiermee door alles uit handen te nemen. U geeft al uw wensen door en wij stellen een prachtig kerstpakket voor u samen. Het kerstpakket dat wij samenstellen is meer dan alleen een doos gevuld met snacks. Laat uw werknemer zien dat u er over nagedacht heeft en geef ze een prachtig geschenk cadeau. De kerstpakketten leveren wij op een door u bepaalde dag en tijd. We leveren ze persoonlijk bij uw werknemers af of als u de pakketten zelf wenst te geven aan uw werknemers zullen wij de pakketten op tijd bij u persoonlijk afgeven. Wij leveren zowel in Nederland als België in de nabijheid van Maastricht. Neem gerust contact op om te weten of wij bij u leveren.