Het lekker gezellig maken in huis is iets wat ik heel graag doe, ik ben vast niet de enige gok ik zo ; )

Vaak koop ik geurstokjes of een geurkaas om de sfeer nog gezelliger te maken. Maar op alle sociale media kwam ik meer en meer de diffuser tegen die door menigeen al gebruikt wordt. Er zijn zoveel diffusers; je kunt ze zelfs bij de budgetwinkels kopen voor een klein bedrag. En het mooie is dat die er ook nog stylish verantwoord uitzien. Ik heb er al vaak mee in mijn handen gestaan, maar keer op keer overwon de twijfel. Waar zit het verschil toch in??

Via via kwam mij de diffuser en de oliën van Young Living ter oren. Tijd voor meer info hierover!

Lees het verhaal van Dionne Goossens, distributeur van de producten van Young Living.

Diffusers

Sinds 4 jaar heb ik prachtige diffusers van Young Living in huis.

Via een oud collega kwam ik in aanraking met de essentiële oliën van Young Living, buiten dat ik de oliën helemaal geweldig vind viel mijn oog meteen op het mooie design van de diffusers. Het zijn echte eyecatchers in huis.

Ik ben begonnen met een standaard diffuser; namelijk de “Dewdrop”, daarop volgde al snel de “Dessert mist” diffuser omdat ik er heel graag nog een in de slaapkamer wilde. Bijna alle diffusers van Young Living hebben verschillende verstuif standen en led-licht functies.

Omdat ik er natuurlijk niet genoeg van kon krijgen heb ik vijf maanden geleden gekozen voor de mooie “Aria” diffuser erbij; in de glazen bol zie je precies hoe de oliën worden verstuift. Er zitten ook verschillende soorten led verlichting en een geluidsfunctie op. Als ik moest kiezen welke ik het mooiste vind dan is het deze wel.

Wat is een diffuser?

Een diffuser is een luchtbevochtiger en een geurverspreider in één.

Je vult het apparaat met water en druppelt daar essentiële olie bij. Het apparaat verspreidt vervolgens een koude stoom door de ruimte.

Verder hebben de oliën die je in de diffuser gebruikt effect op onze gezondheid en welzijn, lichaam, geest en emoties. De oliën van Young Living zijn niet te vergelijken met die van de drogist of de gemiddelde natuurwinkels. Lees maar eens het etiket op het flesje in de winkel en bedenk je dan nog maar eens of het zo gezond is wat erin zit.

De diffusers van Young Living zijn gemaakt van medicinaal plastic, dit is niet te vergelijken met de (goedkopere) diffusers die je elders kunt krijgen. Als je in deze diffusers Citrus olie zou gebruiken dan tast dit het plastic aan en vernevel je alsnog een chemisch goedje in de lucht, wat je vervolgens inademt.

Mijn boodschap aan jullie, wees je bewust van wat je gebruikt voor jezelf én je familie en kies voor een diffuser die je ook echt mooi vindt voor in huis.

Liefs, Dionne Goossens
Happyblendsyoungliving

Na dit verhaal is het wel duidelijk waar het verschil inzit tussen al die verschillende diffusers, en maar goed dat ik die goedkope versie niet heb gekocht.

Nu ik die prachtige “Aria” heb gezien ben ik eigenlijk wel om. Dit is toch wel een pareltje voor in huis: niet alleen functioneel maar ook mooie decoratie voor op de kast. Een ware eyecatcher.

Wellicht komt er een vervolg op deze blog want dat er een diffuser komt is voor mij wel duidelijk!

So Keep You Posted

Geef een reactie

Chat openen
1
Hi,
Waarmee kan ik je helpen?